Ellas myshöra i soffan












Kunde inte välja mellan bilderna jag tog på Ella idag så jag la upp dom flesta :).
♥Våran sötboll ♥

Hår OCH Hund

Här kommer några bilder på Ella från våran promenad för några dagar sedan och mitt "nya" hår :) och Ella fick idag en LUDDE alltså en fårfäll från IKEA mysigt värre.













Imorgon ska jag till SkinCare i uppsala och få en ansiktsbehandling sen vid 15-tiden åker jag och jobbar.. Har varit ledig idag..

Ha en trevlig helg ni som är lediga själv ska jag jobba är ledig på söndag..

Kram

Nya tag

Har börjat mitt hälsosammare liv med att skriva en matlista som ska inhandlas i helgen eller så fort jag hinner ;)

Handla:


Keso

Yoghurt

Balsamico

Persilja

Rödlök

Citron

Tomater

Gurka

Frysta jordgubbar

Labans bröd (dinkelbröd)

Hälsofil eller A-fil

Kyckling
Fisk
Räkor
Kräftstjärtar
Frukt: Dadlar, bananer, russin, äpplen, satsumas, apelsiner, vindruvor
Färskost
Risnudlar
Råris
.....

Ska fortsätta på den sen men det var så långt som jag kommit nu :)


Tränings dax

Nja inte idag men idag bestämde jag mig för att komma iform igen, slutade träna i juni för stället där jag tränade skulle ha sommar stängt men nu vill jag komma igång på riktigt igen. Just nu promenerar jag endast med Ella och det är ju inget man får snygga muskler av. Men jag vet inte riktigt vad/var jag ska träna för det gamla stället passar inte ihop med mitt jobb :( så jag funderar på att gå och simma här i närheten och sedan kanske börja gymma?! men jag vet inte ska komma igång med simmning 1gång i veckan och börja äta bättre mat igen, har slarvat endel nu under sommaren :/.

Nu blir det nya tag och jag ska satsa allt jag har på detta för jag vet hur bra jag mår av det och gör bättre ifrån mig när det gäller allt :). Får sluta med undanflykter och skylla på att jag jobbar.

Berättar hur det går :)

Fortsättning följer.......

Heeej!!

Har inte hänt så mycket sedan sist.. Jobbar hela veckan utom torsdag och söndag. På söndag ska vi som jobbar i serverigen på jobbet hitta på något tillsammans :) hoppas det blir något kul. Imorgon jobbar jag lunch vilket är rätt skönt så jag börjar 10.00 imorgon, ovanligt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra något nytta här hemma tills jag ska jobba.

Puss


haha Ella ser ut som en ailen :)

071108

Ska snart åka iväg och jobba, sista arbetskvällen innan man är ledig i helgen :) tjoho..  M och jag har bestämt att vi ska ha en mys helg, inga måsten bara låta lördagen gå och göra det vi känner för typ sova länge, äta god frukost, ut och promenera med Ella i skogen, åka och handla massa gott till kvällen, äta mumsig lunch, kanske baka, spela raving rabbits eller något annat och sedan på kvällen laga god mat och mysa framför några bra filmer och inte oroa oss över vad klockan är eller massa måsten :) låter väldigt skönt.

Återkommer en annan dag, ha en trevlig helg. Kram


Beat it



Älskar den, bättre än orginalet :)

4 november

Ska åka iväg och jobba om ca en 1timma sen jobbar jag tills på fredag och är ledig lördag och söndag :) woho.. På torsdag har jag ett roligt prov i matteb haha nää jag har faktiskt inte pluggat mycket så det går nog inte så bra men ska sätta mig och plugga en stund nu tror jag.. kanske.. ;)


IdagIdag

Hejhej!!
Har varit frånvarande några dagar pga jobb :) har jobbat hela helgen så jag har bara varit hemma för lite sömn men idag har jag varit ledig men har bara tagit det lungt och senare på kvällen var jag, M och mamma iväg och käka på en italiensk restaurang mumsig värre :). Köpte med Ben & Jerry's så det har jag smaskat nu på kvällen till Färjan..

Här kommer några ego pics och lite annat:




Min bebis som bor kvar hemma hos mamma..











Var meningen att jag skulle ta kort när vi var på restaurangen men mitt batteri tog slut i bilen på vägen dit :).

RSS 2.0