Skön söndag

Idag var jag ledig och vi passa på att bara ta det lungt. Vi åkte iväg till vallen och gick 5an, riktigt skönt för oss och Ella :). Sedan stanna vi till vid en restaurang och käka lite och sen åkte vi vidare hem och satte på en film och slappa.

Imorgon skulle jag vara ledig men måste åka och jobba ändå vid 17.30, surt men jag är ledig fre-sön så jag får väll ta det då :) jag och Ella ska iväg till mamma imorrn och käka lunch ska bli trevligt.

Här kommer några bilder från idag:













Så mycket att göra men ingen tid..

Ska iväg och jobba snart... Igår var jag ledig och dagen börja med att jag var på ansiktsbehandlig, sjukt bra ställe i uppsala som heter SkinCare köpte jätte bra produkter och i.d smink som är super också :) dyrt kalas men värt det.
Sen så hämta M mig och vi åkte och handla lite sen åkte vi vidare hem till mamma för att hämta Ella och fick då veta att 20min innan vi kom så hade hennes ena katt dött, troligen blivit påkörd och försökt gått hem och dött utanför på verandan :( så hemskt. Vi saknar dig Gustav hoppas du har det bra i katthimmlen.
 
Efter som jag har en heltidstjäns nu så hinner jag inte med så mycket som jag vill hinna med, mina lediga dagar är redan uppbokade med massa saker och får tacka nej till så mycket roligt :( tråkigt men så är väll vuxenlivet, jobba,jobba och jobba...

Nej men nu ska jag köra iväg till jobbet. Vi hörs en annan dag.

Ha en trevlig helg, själv ska jag jobba imorgon också men e ledig på söndag :). Puss

STHLM

Igår var jag i sthlm och träffa en barndomsvän. Väldigt roligt att ses igen, förhoppningsvis blir det oftare. Vi shoppa lite och käka på en god restaurang vid namn T.G.I Fridays förutom att min kompis tog en stark smörgås men de var gott ändå.

Ska iväg och jobba senare men nu ska jag fixa mig och gå ut med Ella på en promenix.

Vi hörs!

Världens bästa hund


E hon inte för söt? :)

Förkyld igen



En vecka sedan jag blev frisk från min förkylning och nu är jag sjuk igen, suck..

Mina nya slingor i håret blev bra, tog bilden ovanför nyss ser lite sliten ut men jag har inte sminkat mig än och min näsa rinner ständigt..

Börjar inte jobba fören 16.00 idag och samma sak imorrn sedan e jag ledig på söndag och sedan jobbar jag mån-tor 16 till stägning och sen är jag ledig fre-sön :) tjoho.

Puss

Onsdag

Idag mår jag bättre, har bara lite ont i halsen men känner mig piggare. Ska iväg och jobba snart och imorgon är jag ledig :) men ska jobba fre,lör kväll.. Bjuder på några bilder på mig och Ella.


Puss


Är vi inte lika? :)

Hoppas ni får en trevlig onsdagkväll

RSS 2.0