godnatt

Här sitter jag framför min minidator har nyss kommit hem från jobbet sitter nu och stoppar i mig en smörgås, ska hoppa i säng nu men ville bara säga god natt :)

Hoppas ni sover gott eller har en fortsatt trevlig natt..

GOD NATT

aarrrghhh

Jag håller nog på att bli galen. Jag har hållt på sedan i oktober och förökt bli medlem i HRAF nu i februari blev jag medlem men fick betala en stor summa retroaktivt vilket jag inte har någon lust med men nu är frågan ska jag betala skiten och byta akassa till unionen som är billigare i månaden eller ska jag försöka få avgiften avskriven för att det inte informerat mig om detta utan bara skickat ut inbealningen utan någon varning!!! Jag kommer nog bli knäpp av allt det här.. Vad är rätt sak att göra?! kommer jag ångra mig hur jag än gör?!

Önskar att det här problemet bara försvann för jag orkar inte tänka nå mer på det.............

Nu ska jag plugga och sedan vid 13-tiden åker jag och jobbar.

Ha en trevlig helg!

fredag + lördag = jobb

Ja, det är inget ovanligt att jag jobbar fre-lördag och så även denna helg (för mig är fredag en helgdag). Om schemt inte har ändrats medan jag har varit ledig 2 dagar så kommer jag troligen vara ledig från söndag-torsdag, helt sjuk men så är det när vi inte har många bokningar men vi fårse helt enkelt... Kan vara bra att vara lite ledig så jag hinner plugga till provet om 1 1/2 vecka, SHIT. Är sjukt narvös inför det engelska provet på sommelier utb.

Nej nu har jag gjort flera inlägg idag än vad jag brukar göra på en månad :). Men det ska det bli ändring på.

Godnatt  bloggen!

mummsigt värre


chokladmousse med grädde och färska hallon = mumms :)

Idag har jag därimot tryckt i mig en hel ben & jerrys burk  "half baked".


Min nya leksak :)

YES jag har skaffat en ny leksak..

En mini pc sjukt söt och så himla lätt att ha med överrallt och enkel. Känns lite konstig bara för den är så himla mini, hihi.





Så himla smidig :) älskar den. Igår när jag köpte den så hade dom en kvar sa dom men sedan när jag gick till varu utlämningen så visade det sig att det inte fanns en kvar så de sålde demo exemplaret som de hade haft framme 1vecka ca med skyddsplast kvar men de bästa var att jag fick välja något i butiken för 400:- ca :) så jag valde en mixer, kan visa bild på den en annan dag men den är grym, har redan gjort 2satser smoothie, den är hel grym och så är även datorn.

Ny slingat hår + fläta

Här kommer några bilder på mitt ny slingat hår och min frisör som förövrigt är grymast ;) gjorde en grymt snygg inbakat fläta av min "lugg", ska öva så jag kan göra något likande till sommaren :)

Ni får ursäkta mitt face men jag hade inte sminkat mig denna dag :) hehe.. tycker mitt ansikte ser väldigt konstigt ut på just dessa bilder, vet ej varför....!!




 
Jag är jätte nöjd med slingorna, känns frächt till våren!!

Nytt

heey!!!!

Jag är super glad men berättar senare varför :) ska glo på film nu men efter det så ska jag uppdatera er med nya bilder och en och annan rolig sak :)

Hörs snart!

Slapp dag

Idag har vi bara tagit det lungt. Började dagen med att käka lunch på vårat stammis ställe :) mummsigt. Efter det åkte vi och köpte godis. Väl hemma blev det mys framför min favorit serie och efter det tog vi en låång prommis i skogen med Ellabella och tränade massor, Ella är så himla duktig :). Nu är vi inne i värmen igen och tar det lungt vi ska snart laga tacos och mysa framför en film sen ska jag baka bröd senare.

Imorgon börjar jag jobba kl.14 sen på tisdag är det RA. Trevlig söndagskväll! 


Mina bebisar :) Hugo och Ella

Helg= JOBB

Igår jobbade jag och ska även göra det idag men imorgon är jag ledig sen jobbar jag på måndag sen på tisdag är det RA (sommilier utb) sedan är jag ledig ons-tor verkligen jätte skönt :) fast jag kommer nog plugga mest dom dagarna.

Hoppas ni får en trevlig lördag! 


Myshunden :)

CosY




EllAeLLa







Hej!!

Nur är jag på bättre humör och ska försöka återgå till att blogga varje dag :) vareseig det är något kul eller bara massa strunt, haha.

Måste skräpa mig nu, vill ju ha något att kolla tbx på och minnas annars glömer man lätt små stunder och skit saker :).

Jag och Ella är tbx i blogg välden, inte för vi var borta så länge ;).

Tjohej!

Blää

Jag är  sur, arg, irriterad och ja jag kan fortsätta med alla  skit ord men jag orkar inte..

PISS DAG!!

Hoppas morgondagen är bättre men verkar som det går åt helvete just nu, BLÄ.


Allt är inte skit med en sak har gjort mig på dåligt humör, inget jag orkar ta upp nu, ska sova och imorgonbitti ska jag jobba frukost-lunch sen blir det stan och leta efter nya jeans är trött på mina gamla..

Godnatt!!

14 februari

Alla hjärtansdag idag men vi ska inte fira det eftersom jag ska iväg och jobba nu men vi ska ut och äta nästa vecka tror jag eller så fort vi har lite tid över :) så vi tar det en annan dag. M kom iaf med en chokladask och ett sött litet kort själv hade jag inget att ge honom eftersom vi hade bestämt att vi inte skulle köpa nått hehe får överraska honom någon annan dag med nått.

Nä nu ska jag iväg och jobba, vi har fullbokat + ett bröllop, SHIT pommesfrittes..

Kram

Fredag=jobb

Idag ska jag jobba även imorgon och på söndag :( men jag har varit ledig 3dagar iaf..

Igår var vi på hundkurs hos Fria Hundar, gick väll bra :). Ella var duktig och fattade snabbt det var mer jag och M som var lite tröga och hade lite svårt att ta till oss metoden. Det kändes lite hårt eller så är man väll inte van att vara så tuff mot sin bebis ;) hihi. Men vi ska testa detta nu så får vi se hur det går och om det funkar för oss..

Ska ut och träna lite snart ska bara få på mig kläder och städa upp lite innan vi går ut och kör hårt. Lägger upp bilder en annan dag.

Trevlig helg där ute, kram.

Hoppas ni likelike it...

Satt och gjorde en ny design för någon dag sen och nu är jag klar :) kommer små pyssla lite med den tills jag är nöjd men nu måste jag sova så jag är piggelin imorrn..

Godnatt!

Frankrike

ja igår hade vi frankrike på sommelier utbildningen. Så himla MYCKET men kulkulkul :) en dag inte allt för långt bort ska jag se till att besöka frankrike och helst en vingård på en och samma gång :).

Jag var så trött i går efter allt frankrike och 18franska viner mest rött..

Är trött även idag så det blir ett kort inlägg orkar inte babbla idag :) imorgon ska vi på hundkurs, privat. Ska bli intressant, kanske blir det någon ordning på mig och M :D hehe..

Hörs imorgon, kram.

Vilken ska jag välja..

Som jag skrev igår ska jag köpa en ny bärväska till Ella men den som jag vill ha verkar inte gå att få tag i utan att det går på några 1000-lappar och jag vill gärna komma under 1000-lappen max 700 hade jag tänkt.

Är nästan säker på att det blir denna som får flyttat hem till oss:


Från poshpooches.se


Sen två andra jag funderar på:



Från all4dogs.se


Den jag skulle vilja ha men har ej hittat i sverige:


från Kwigy-bo som har många skönheter som jag vill ha.


Har ni några andra förslag eller vad tycker ni?


Söndag

Yes, äntligen söndag=LEDIG. Igår var det mycket på jobbet och jag jobbade från 14-01 så jag är lite slö idag.

Har suttit och kollar efter en ny bärväska till Ella, vill ju ha en ny till våran till alla utflykter där det kan vara bra att ha så som på tåg, i stan, marknader där det är mkt folk m.m. kan lägga upp några som jag sitter och väljer mellan senare.

Ska försöka hoppa in i duschen snart. Sen blir det söndagslunch/middag ute på stammis stället :).

Kram och trevlig söndag

Fredag

I fredags var jag ledig så då åkte vi in och käkade Indiskt på Indien Kitchen, så himla gott. En av mina favorit restaruanger.


Så såg jag ut


ett glas rött


Mummms


sthlm- dag 4

Shit vad veckorna går fort jag hinner knappt med...

Idag har jag varit i sthlm hela dagen på sommelier utb. på RA, väldigt trevlig dag och jag lärde mig massor. Vi hade Nya Världen, vilket va roligt och gud vad mkt vin jag har provat idag, började må illa på slutet av allt vin :) men sen när vi hade slutat åkte jag till centralen och gick och fick lite mat i magen så då mådde jag bättre igen men just  nu har jag skit ont i nacken och axlarna, bläää..

Vi provade en hel del goda viner och ett var organiskt, mummsigt var det :). Ska försöka börja lägga ut liten mat och vinförslag när jag får mer tid framöver om jag får det någon gång. Men man måste se till att ha egentid och bara göra det man känner för men ibland finns det inte tid, all ledigtid jag har försöker jag lägga på Ella.

Vi fick sjukt god mat på RA idag, svädfisk så himla gott och super god desert, fy vad bortskämd man blir... Ursäkta att jag hoppar fram och tbx mellan olika ämen och att det kanske är osammanhängande :)..

Pendeln var sen i morse men jag kom i tid, skönt. Sen på vägen hem hade jag lust att begå självmord eller nått för först är upptåget försenat, hur länge säger dom inte sen efter 20-25 min så säger dom att tåget är på G man ba JAHA.. När jag väl sitter på tåget så efter uppsala så blir vi fast ca 10-13min tror ni inte jag blir tokig.. Usch vilken jobbig hem resa....BLÄÄ för TÅG..

Nä nu börjar ögonen åka igen så jag ska väll göra sängen sällskap... Hörs en annan dag, ska lägga upp bilder från dalarna...

KRAM


Blä

Sitter just nu i dalarna och surfar på en emac och insåg att min blogg ser hemsk ut i den :/ fattar nada.. Jag tycker bloggen borde se likadan ut på alla datorer men men.. Hoppas ni inte har macar där ute :).

Jag har det iaf bra här, inge stress och massa måsten. Men i morgon åker vi hem, ska blir rätt skönt att komma tbx till vardagen.

Vi hörs när jag är hemma igen, kram.

RSS 2.0