SOL OCH SEMESTER = UNDERBART

Ja men min semster har börjat och det är underbart väder med sol och värme, vad mer kan man önska sig?
Igår var jag till sthlm och shoppa och träffa Bertil ;) så himla skojsigt. Idag har vi varit och badat och nu ska jag försöka få lite gjort här hemma för imorgon åker vi till dalarna :) ska bli kul. Jag har inte börjat packa än så jag lär väll göra det ska packa åt mig själv, 2 hundar och 1 kanin -haha- i år får även kaninen hugo hänga med :D. Ikväll ska jag och Ella på agilitykursen så det är bäst att jag får mycket gjort nu för ikväll hinns det inte med.

Ska ladda kameran så jag kan ta massor med bilder och visa er.
Ha en underbar vecka alla rara så hörs vi, kramar!

Ps. sola försiktigt ;)

14 Söndag

Jahap då var det söndag IGEN känns det som :). Veckorna bara flyger förbi. Det regnar idag och serut som det kommer göra heladagen så det blir väll ingen tennis :(. Hoppas på att M ska komma hem snart så vi kan gå och handla lunch och hyra film och kanske köpa lite godis :D hihi. Igår jobba jag och det var en rätt lugn dag på jobbet inte allt för mycket folk och konstigheter, mera sånt ;).

Imorgon ska jag jobba igen och då börjar sommarpassen 11.30 till stägning (när gästern gått) så det blir långa dagar. Är ledidig på tisdag men då har jag fullt upp, ska på ansiktsbehandling på morgonen sedan stor handla och köpa hundmat m.m. sen på kvällen börjar jag och Ella på agillitykursen wieee :D. Sen jobbar jag nog fram tills på söndagen.

Nä nu ska jag göra något vettigt.

LATER

Love is my drug



Den är bara FÖR bra :) älska.

Yeahyeah

Regnregnregnregnregngrnrnr-BLÄÄ vill ha SOL NUNUNU eller inte imorrn för då ska jag jobba men på söndag kan det vara sol :).

Köpt en ny soffa idag, skita FIN. Men det var lite tufft att få hem den i regnrusket men det gick bra tillslut. Så himla nöjd kommer bli så fint i det lila huset. Tänk att man kan längta så mycket till något, fast jag kommer nog aldrig kunna längta så mycket som jag gjorde innan vi fick hem Ella ;) hon är nog det jag har längtat efter MEST någonsin min lilla prinsessa och fendi-bus hon var oxå efterlängtad. :)

Igår skar jag mig på jobbet :( så synd om mig... gjorde skkitt ONT men jag överlever nog..

Började spela tennis med Saris "sara" :) igår, vi är sååå GRYMMA ;) haha. Men super kul var det, hoppas på fint väder på söndag så vi kan spela.

Hmm jag sen har det väll inte hänt så mycket mera eller jo jag har köpt en ny mobil :D en med touch skärm, super fiiiin.

Ja bilder kommer när jag hittat USB-sladden som fortfarande är borta, BLÄÄ. Hittar den väll när vi flyttat, haha.

NattiNatti
LovePeaceChoklad

Kaos

Hade tänkt lägga in några bilder men hittar inte usbsladden så det får bli en annan dag. Det är en enda stor röra här hemma, kartonger och saker överallt.

Snart ska jag åka och joba börjar 16, har inge lust idag då jag är själv och tror inte att jag har några gäster idag.. Jobbar även imorgon sen är jag ledig på onsdag fårse vad jag hittar på då.. nu är det 2 veckor kvar tills jag går på semester wiee :D.

Sen har jag börjat cykla med Ella och det går jätte bra än sålänge, riktigt kul för oss båda. Ska försöka att göra det minst 1gång om dagen sålänge det inte regnar :D.

Fendi växer så det knakar man hinner knappt med :) hon blir bara större och lär sig nya saker för var dag som går.
Hon kan ta sig upp i sängen och soffan helt själv och även ner :) hon kan typ "sitt" :). Jätte kul att följa hennes utveckling.

Bilder kommer en annan dag :D

Ella 2 ÅR

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Ellas födelsedag hurrahurra :).
Vi har många år framför oss att njuta av tillsammans och nu även med lill-fendi.

Ella fick en tidig födelsedags present för några dagar sedan en dog brick från Nina Ottosson i plast, en sån här:

Riktigt kul tycker Ella att det är.

Resten av dagen ska vi se till att Ella får göra allt hon vill ;) nästan haha. Synd att vädret inte är bättre men vi får hitta på något roligt inne eller klä på oss ;).

På Tisdag den 16 juni börjar jag och Ella på en agility-kurs, ska bli himla skoj. Jag längtar oerhört mkt :).












Sedan till något som inte har med Ellas födelsedag att göra...
Vi ska flytta till hus :) ska bli himla skoj både för 2-benta och 4-benta. Vi flyttar troligen 1september men ska tapetsera och fixa lite innan och om någon vill flytta in i våran lägenhet tidigare så flyttar vi såklart tidigare. Berättar mer någon annan gång eller så får ni fråga. 

Kramar

RSS 2.0