Sol & Ledig :)

kan det bli bättre jag är ledig en fredag och solen skiner, tjoho. Det tråkiga är bara att alla är upptagna med skola, jobb m.m. och jag är ensam med hundarna men ska åka iväg med dom och gå en promenad någonstanns :) ska förbi affären och hämta ett paket och köpa nån lunch först sen blir det jag och hundarna til klockan 15 då ska vi åka till min mamma och hälsa på sedan ska hon passa vovvarna så ska jag och M ut och äta runt 16.30 vilket ska bli trevligt. Imorgon jobbar jag igen så det gäller att passa på när man är ledig.

Ska lägga upp bilder ikväll på vovvarna, ha en trevlig dag i solen.

Kram

Fredag

Ja nu är det fredag igen känns det som :). Jag ska jobba hela helgen och fram till på onsdag.
I Tisdags blev jag förkyld så jag mår inte så bra men jag har ingen feber idag och det halsonda håller på att försvinna så jag är bara så himla snorig men får hoppas det går över snart.

Längtar oerhört mkt till min semester nu även om det bara är 9dagar i juni och 7dagar i juli så ska det bli himla skönt :)

Nä nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, ha en trevlig helg.

Måndag

Tjoo!!

Jag är ledig idag och har varit hos frissan imorse och är nu brunett igen :) tjihi. Visar bilder någon annan dag.. Vid 16-tiden ska vi till vetrinären och vaccinerar Fendi hon blev ju 12-veckor igår, stora tjejen.

Har suttit i 2timmar nästan och lagt upp annonser på kläder tar ju sån himla tid, har bara lagt upp 6plagg än så länge får fortsätta en annan dag.

Här ligger dom om ni vill kika:  modette market

Här kommer några bilder på tjejern:









hundhundhundhund

åhh det är så kul att vara hundägare det går upp och ner men mest upp :D.
Jag har velat spåra med Ella sen jag vet inte hur länge sedan men det blir aldrig av så idag tog jag saker i egna händer och mixa kokta kycklingfiler med lite vatten och sedan hällde jag ett spår ute i gräset och la en stor kyckling bit vid slutet av spåret och det var så skoj att se Ella, hon är så duktig och tycker det är super kul :) detta ska jag forstätta med tills jag kan gå en riktigt viltspår kurs. Vi kommer nog börja på agillty snart och även klickerkurs så vi kommer ha fullt upp, skojsig. Hoppas kunna ha ett jobb i framtiden där jag kan styra mina arbetstider bättre så jag får mycket mer tid med hundarna varje dag. Fast jag har det gannska bra nu men man kan alltid få det bättre ;).

Godnatt!

semester, valp, dalarna....

Åhh vi har haft en helt underbar vecka men min lediga vecka gick alldeles för fort men nu är jag igång och jobbar igen och M är hemmafru HAHA :).

Här kommer bilder på oss alla från första dagen som Fendi kom till oss till våran lillsemester i helgen till idag :).

Fendi dag1:





Ella bilder:

I Dalarna:

 

 

Fendi & Ella hemma:



Så det var några bilder från våran vecka, kommer flera en annan dag :).

 

Nu ska vi sova, godnatt!


RSS 2.0