Blää

Jag har gått och blivit förkyld :( de är verkligen såå jobbigt. Näsan rinner och halsen svider o ja ni vet man känner sig trött, har huvudvärk m.m. Men jag ska ändå iväg och jobba men ett kort pass och inte så många gäster men jag hoppas jag mår bättre imorgon när jag ska till jobbet.

Nä nu ska jag dricka te och sedan åka iväg till jobbet.

Puss på er!

Lättlagat

Till kräftskivan på fredag ska jag bidra med en paj och desert. Tror det blir en västerbottenpaj och till desert blir det vaniljpannacotta med hallon :) tror det blir mummsigt.

Enkelt och gott..

Vaniljpannacotta 4pers:

3 dl grädde
1 blad gelatin
3 msk socker
1 st vaniljstänger
200 g hallon

1. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med sockret och de hela vaniljstängerna.

2. Lyft upp gelatinbladen utan att krama ur dem och tillsätt i grädden. Rör till en slät smet.

3. Plocka upp vaniljstången och släng. Häll upp smeten i fina glas eller skålar och sätt in i kylen att stelna cirka 3 timmar.

4. Fyll glasen till bredden med hallon strax före serveringen.


Nu ska jag sova snart. Godnatt


Dödstrött

Imorse skulle jag hinna lämna Ella hos min mamma innan jag skulle till jobbet och jag hade räknat med att åka hemifrån ca 5 men jag kom inte iväg fören vid 5.15 vilket inte var så bra så jag fick stressa för att hinna till jobbet 6.00 men jag var på jobbet då :) vilket var tur. Väl på jobbet gick allt bra men när ens kollegor börjar komma så fick man bli kallad Pippi *NEEEEEJ* jag hade två låga toffsar inte alls Pippi style men Hasse tyckte att jag passa i det o att de var fint så de var bra, haha.

På fredag blir det kräftskiva hos mamma, ska bli kul :). Tror jag ska slänga mig i sängen en liten stund innan det är matdags och M kommer hem..

Adjö ;)


Jobba=kul

Är jag knäpp som tycker det är kul att jobba?? dom flesta dagarna iaf ;) jag har mina dagar då jag häldre skulle ligga under en filt och kolla på en film istället för att vara på jobbet men i de stora hela trivas jag toppen på jobbet :). Najsigt.

Jag jobbar väldigt mycket vilket resulterar i att jag inte har allt för mycket fridtid så jag sitter knappt vid datorn längre men nu jobbar jag frukost-lunch några dagar så då blir de mer av att sitta vid datorn :).

Imorgon ska jag upp 4.45, YES... Godnatt iaf snart :)

Ny frilla

Igår klippte jag mig och gjorde slingor, riktigt najs. Bildbevis kommer en annan dag.

Puss

22augusti 1988

Den 22aug blev jag 20 år :).








Vi åt på världens godaste indiska restaurang i uppsala, åhh va gott det är...

De var några bilder från min födelsedag :) glömde tyvär att ta fram kameran fören kvällen var slut :( men men..


Hålla!!

Var ett tag sedan jag blogga nu.. Men jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit. Var ledig igår men ska jobba resten av veckan nu alltså tor, fre, lör och sön så jag tog vara på min lediga dag igår men man hinner inte så mycket som man skulle vilja men det är tur att jag inte börjar fören 16.00 dom här dagarna utom söndagen då börjar jag 14..

Över till något annat.. Har bokat tid hos frissan men det dröjer 1 och en halv vecka tills dess. Imorgon är det 1vecka kvar tills jag fyller 20år :) hihi ska bli trevligt.

Nu ska jag ta en kopp te men vi hörs kanske senare idag eller en annan dag.

Puss och kram!

HårHårHår

Åhh jag önskar man kunde ändra sitt hår varje månad för jag tröttnar så fort på färgen och längden. Har bara varit blond några månader och vill nu bli brunett igen men jag är rädd att jag ångrar mig :(. Undra vilket som är snyggast i längden på mig.. På sommaren är det snyggt med blont till brännan men nu till hösten/vintern så brukar jag alltd vara brunett men kanske ska göra lite mörkare slingor bara och ha någon slags blandning med ljusa och mörka slingor. Vi fårse ska boka tid nästa vecka för min utväxt börjar bli kanska lång, inte snyggt alls.


Jennifer Aniston- såå snygg i sitt hår


Jessica Alba- Snygg i brunt

NyttNyttNytt

Har fixat lite på bloggen :) ny head och ny profilbild, hoppas ni gillar det. Blev lite deppig av regnet idag även om jag gillar höst så vill jag ha lite mer sommar innan dess men vi får väll se om vi får nå mer sommarvärme?? Hoppas det iaf.

Imorgon jobbar jag kväll och även ons, tors.. Sen har jag låång ledigt fre,lör och sön wieeehoo och då vill jag ha lite värme TACK.. hihi

Ska glo på Tv nu men vi hörs snart igen. Puss

Happy


Ankor små

Imorse när jag åkte till jobbet så gick massa ankor på vägen när jag nästan var framme, jag tuta flera ggr men de bara fortsatte i sitt tempo :) jätte söta var dom men det tog en stund innan de flytta sig men de var påväg ner till dammen så det rörde på sig tillslut, hihi.

:)

Hej på er!!

Idag har jag varit ledig, skööönt. Imorgon ska jag jobba frukost men tillbax till min lediga dag, vi har käkat gott och myst framför en film och käkat godis. Vet inte vad jag ska göra på måndag än, är ledig då :).

Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet men vi hörs en annan dag. Puss

Helt onödigt inlägg, blabla kunde jag lika gärna ha skrivit ;)

RSS 2.0