Jobb

Har haft fullt upp så därför har jag inte skrivit på ett par dagar. Jag är så glad just nu för jag har fått en provanställning på herrgården 6månader på heltid :) wiieee underbart. Hoppas bara allt går bra och att jag kommer trivas. Längtar oerhört mycket tills första löningen den 15augusti haha har varit såå fattig nu flera månader pga att jag bara jobbat extra. Jag ska jobba imorgon och på onsdag. Min chef ska gå igenom saker med mig inför nästa vecka för hon ska vara borta då när jag ska jobba. På torsdag åker jag, M, Ella, mamma och Trixie till dalarna till M's föräldrar tills på söndag ska bli riktigt trevligt. Få lite semester innan jag börjar jobba på "riktigt".

Ni får ursäkta om jag inte bloggar så ofta men lär blogga när jag är ledig eller jobbar kväll så ni slipper mig inte men kanske bloggar mycket en och samma dag istället för lite då och då om ni förstår :).

Är så taggad att få börja jobba heltid tänk att kunna spara pengar till en resa eller så. Underbart, om jag får vara kvar efter provanställningen om 6månader så ska jag nog försöka spara till en resa kanske Paris eller Centrala Rivieran eller New York kanske London hmm vi fårse vad det blir men en resa är ett måste om jag får en fast anställning och vill vara kvar hehe. 

 

Lördag

Ska jobba klockan 16 min sista provjobbar dag, fårse vad som händer sedan, om jag får det eller inte och om jag får det om jag ska tacka JA eller NEJ. Igår grillade vi iaf och hade det trevligt, en lugn och skön fredag. Har varit ute med Ella och sprungit nyss så nu är hon helt död, hehe. 

Ha en trevlig lördag i regnet eller här regnar det iaf :).


 

Älskade jordgubbstårta


Jeans shorts

I like mina nya jeans shorts, köpte ett bara secondhand jeans för 45:- och klippte av dom :) snygga blev dom, lite stora i midja men det fixar man med ett skärp.



Igår provjobbade jag på herrgården vilket var najs men jag kom hem vid 00 så jag var väldigt trött. Ska provjobba på lördagkväll också fårse hur det går då :). Idag har vi firat min mamma som fyllt år, trevligt värre.

Dagens



Har på mig: mina nya chinos från Monki dom är uppvikta men det syns inte så bra på bilderna men dom är grymt snygg alltså ;) och sen har jag  nya linnet från Monki. Ella ville också vara med, hehe. På hennes tröja står det: Dose this shirt make me look FAT? :D hehe.

Monki är en underbar affär :)

Var som sagt in till stan idag och shoppa lite. Köpte 2 presenter  till mamma :) och sedan några presenter åt mig själv haha :D.. Köpte till mig själv ett par chinos och ett vitt/rosa linne på ♥Monki♥ ska visa er imorgon eller någon annan dag :) och sedan köpte jag lite underkläderREA, väldigt nöjd med mina köp.. Kanske ska in till stan en sväng imorgon för några ärenden men vi fårse om jag orkar, hade tänkt ha lite ledigt innan jag ska iväg och provjobba på herrgården hade tänkt städa och pyssla lite hemma men som sagt vi fårse hur det blir börjar ju inte fören 16.00.

Hoppas eran dag har varit trevlig!


Iväg

Ska snart ta tåget in till stan och sedan kommer M och hämtar mig runt lunch? tror jag iaf :) vi ska storhandla o så..

nej nu måste jag fixa mig, imorgon kväll ska jag provjobba på herrgården, hoppas det går bra :).

Ha en trevlig tisdag alla!


Det bjuder jag på.. roliga bilder på mig :)




Första dagen avklarad

Första jobb dagen avklarad på cafét, det var ju bara på prov men det gick väldigt bra tyckte jag. Ska bli kul att jämföra cafét och herrgårde när jag varit där på onsdag och se vad som passar mig :). Imorgon ska jag nog in till stan och kolla efter en present till mamma som fyller år på torsdag. Vi ska grilla och fira henne på torsdagkväll, trevlig ska det bli iaf och det är så underbart att äta tårta så mycket på sommaren, hehe. Många som fyller år under sommare bla. JAG :D haha snart fyller man 20år...

...Köpte jordgubbar idag, 20kr i stan men dom är slut för läääänge sedan :)...

Puss!

Söndag...

Söndag, ja det har inte hänt så mycket hos oss idag. Vi var på en liten utflykt idag med men bara jag, M och Ella. Vi åkte till en liten sjö och M testa sin båt "läs leksak" :). Sedan har vi städat lite, Ella och M har sprungit i en uppförsbacke medans jag satt uppe och hejade på dom och kastade pinnar åt Ella (väldigt ansträngande ;) hihi ). 

Imorgon är det min första provjobbsdag :) ska som sagt vara på cafét i stan i morgon och sedan 2 dagar till denna vecka vet inte vilka det blir än jag kanske gör bort mig imorgon och får kanske inte komma tbx :) närå men det hoppas vi inte men sedan på onsdag-och lördagkväll ska jag provjobba på herrgården känns lite pirrigare än Cafét eftersom det är väldigt noga hur man uppför sig och hur man jobbar där alltså inget vanligt serveringsjobb utan man ska ha mycket erfarenhet eller mycket vilja och jag har det sista och lite av det första :).

Ella har blivit mycket bättre i sitt öga redan, härligt. Var så jobbigt att se henne ha ont men nu ser det mycket bättre ut.

Ska nog lägga mig tidigt så jag orkar imorgon börjar 8.30.
Pussss


Fyy, blä, usch, aaaa

Idag så när jag och M var ute så såg jag en av de värsta sakerna som finns i min värld.. usch alltså jag vill nästan inte skriva det här för jag tycker dom är så vidriga men det börjar på O slutar på M och i mellan är det ett R så nu får ni komma på vad det var inte så svårt... Jag skrek och fick panik och sprang och grät... uuuhh jag hatar såna alltså... Nej usch nu kryper det i hela kroppen men jag var bara tvungen att få ur mig det..

Såg även en hemlös katt idag :( stackarn vill bara ta hem den och ge den massor med kärlek och mat..

Imorgon ska jag städa här hemma och ta det lugnt för på måndag ska jag provjobb på Cafét i stan :) spännande..

Puss och godnatt..

Våran dag...




Vi gjorde en utflykt med fika och promenad. Jag, M, Ella, Mamma, min moster och hennes sambo. Vi hamnade även på en auktion och hittade ett sött magasin med söta prylar.

Stackars liten


Igår på morgonen fick vi åka till distriktsveterinären för Ella kunde inte öppna sitt öga och det kom mycket gegga från det. Lite tråkigt att börja midsommar morgonen så men det visade sig att Ella hade fått ett sår på hornhinnan och vi hade tur för det var så pass litet än så länge så det gick att behandla med ögondroppar 10dagar 2ggr om dagen men det kunde varit värre om vi väntat. 1000kr fattrigare 1hund friskare. Våran bebis, tycker så synd om henne hon tycker det är så besvärligt, måste ju göra väldigt ont :(.

galen? jag? näää



haha dom här bilderna är från igår, hihi. Man blir som man umgås eller nått :D.

Vi hade iaf jätte trevligt igår. Vi grillade och maten blev jätte god. Jag och M firade midsommar med min mamma, min moster och hennes sambo.



  

Kudden nu, TACK

trött...trött..sova typ NU. Jag sitter och håller på att somna framför datorn... Gick typ upp vid 6.30 vilket var ett tag sedan jag gjorde :).  Ska sova ut imorgon iaf till 9 eller nått.

Det gick iaf jätte bra på arbetsintervjuen, jag ska provjobba där onsdagkväll och lördagkväll :).  (för er som inte vet är det på en herrgård som servitris..) Vi fårse hur det går..

Nu ska jag lägga mitt huvud på kudden och sväva på mina rosa moln typ :).

Godnatt sockertoppar!

chicy.se

Beställde från chicy.se för en vecka sedan och idag kom min kjol och klänning. Jag tyckte mest om kjolen men kjolen är lite kort så man måste ju se till att ha något bra under :). Inner klänningen i klänningen *haha* är lite kort så även där måste man se till att ha något bra under om man nu inte vill visa det :D. Både kjolen och klänningen är i samma tyg men jag tyckte det var ett väldigt fint tyg så det gör inget att jag har två olika plagg i samma tyg :). Ska ha på mig kjolen och det på första bilden idag på arbetsintervjuen kl: 17.30 :) lite narvös e jag men det ska nog gå bra.

Fårse vad jag ska ha på mig imorgon har en annan blommig kläninng som är gammal från NY (tror jag det var) väldigt söt och sommrig e den men vi fårse vad jag känner för imorgon.

Ha en fortsatt trevlig torsdag så hörs vi i helgen nån gång ;).

Puss

Jobb

Idag när jag var på möbelaffären så ringde dom från ett jobb som jag sökt på ett café inne i stan så jag åkte dit på en intervju vilket gick bra så jag ska provjobb på måndag och sedan 2dagar till sen får vi se hur det blir :) woho sen när jag satt på tåget hem ringde dom från en herrgård som jag sökt jobb som servitris på så jag ska dit på intervju på torsdag, fårse hur det går men jag vill nog helst ha cafejobbet tror jag :). Vi fårse hur det blir med allt men jag är iaf glad över att jag kanske har ett heltidsjobb snart för båda tjänsterna är heltid :).

Nu ska jag fira med jordgubbar, mumms.


Nattinatti

Hmm tänkte mest babbla lite... Imorgon ska jag ta det lugnt, ska nog gå och kolla i möbelaffären här där vi bor och få lite inspriation och fördriva tiden. Idag har jag varit hos mamma hela dagen och när jag skulle där ifrån fick jag låna mammas regnjacka, haha kan säga som så att jag såg ut som en fiskare det var nog en rolig syn.

På onsdag ska jag försöka palla mig iväg och träna för dom har lagt till 2 extra veckor med body pump så nu kan jag inte skylla på att dom har stängt redan, haha men sedan öppnar dom i början på augusti igen lite tråkigt för jag hade velat tränat hela sommaren. Blir ju lätt att man blir lat och kommer efter och får börja om nästa termin men jag ska försöka att gå "power walks" haha och simma så kanske jag håller mig i form med några otränade delar, haha.

Längtar tills på torsdag och helgen. På torsdag ska jag och mamma storhandla vilket jag tycker är kul och sedan käka lunch ute. På fredag är det midsommar vilket ska blir super kul och trevligt.

Ska försöka komma igång och blogga igen men har verkligen inget speciellt att säga så det skulle bara bli massa tråk. Hoppas solen kommer tbx snart så man kan SOLA jag börjar blir vit igen, hade verkligen fått igång pigmenten och började bli brun vilket inte händer ofta. Sol vart tog du vägen?? kom tbx NU.

Nej nu blir det sängen, nattinatti

miumiu


Väskan är helt underbar och bilden ska vi inte tala om. miumiu

iiii hjälp

åhh jag hitta ett jobb på ams men vet inte om jag vågar söka det för jag jag vill verkligen ha det, iii vad läskigt vågar jag söka det? tänk om jag inte får det, usch. Vill så gärna ha det menmenmen....

Fårse om jag skickar iväg en ansökning imorgon..... det är en heltidtjänst just nu har jag bara 2 extrajobb tänk att ha en heltidstjänst WOHO men vågar jag ens tänka tanken att ha ett heltisjobb hmmm..

Godnatt!

Drömmar

Det känns som jag drömmer  för mycket ibland, hehe. Jag är en sån som vill göra allt möjligt och prova på allt. Just nu har jag 3 lite större drömmar som är avgörande vad jag ska göra i framtiden. Vill inte berätta något än för det är bara drömmar men ska kolla upp lite saker nästa veckan och så får vi se hur det blir. 2 av mina drömmar kan jag heltklart uppfylla men vill jag det? den 3:e vill jag JÄTTE mycket men klarar jag det? Det är skönt att jag har några saker som jag vill göra men så svårt när man inte vet vilket man ska satsa stenhårt på de man kan uppnå eller det man verkligen vill men det inte är säkert att man lyckas?! Jag får helt enkelt forska i det och se vad jag kan göra åt saken. Man kan inte mer än att göra sitt bästa. Hoppas ni drömmer mycket och satsar. Man kan bara man vill eller hur? =)

Nu ska jag unna mig lite onyttigheter.


Drippdropp

Efter regn kommer solsken har jag hört ;)

Så himla bra låt:
 

Ella videoklipp på stranden

Är hon inte för söt? =)


Godmorgon

Idag är jag på bra humör varför vet jag inte men solen skiner lite mellan molnen och ja det är ju FREDAG *woho*. Hoppas ni får en underbar fredag och helg nästa helg är det ju midsommar, roligt värre.

Ha det så bra nu!

Jag?

??Ibland känns allt så konstigt...
Jag vet inte riktigt var jag har mig själv,
känns som jag tappat något på vägen,
jag är någonstanns där ute och irrar runt
för att hitta tbx till mig själv så känns det ibland..
men sen kommer det stunder
då jag vet vad jag vill..
Lycka.. 
ibland undrar jag vem jag är och vad jag är...??


test2

Gjorde en till test, hehe:

Ego

Älskar fruksallad men igår hade jag typ ingen frukt hemma men jag hade iaf frysta jordgubbar och vindruvor så jag blandade det med kanel och det blev supergott, mumms.





Ella




Test

En liten video med Ella som liten, gjorde den bara för att lära mig hur det funkar ska göra några bättre sen men ville se hur det blev så här kommer en liten test, hehe:

 

E hon inte för söt?

Romantiskt



Har beställt de rosa gardinerna och den rosa badrumsmatten, söta va?
Jag har hittat massor med fina saker hos Ellos att inreda våran lägenhet med.

Rabarberpaj



Jag är verkligen en paj älskare. Igår gjorde jag och mamma rabarberpaj och den vart supergod =).


Iväg

Ska ta bilen och åka hem till mamma snart, ska hjälpa henne med några saker och sedan käka lunch. Ska även förbi skolan för min hemuppgift blev inte godkänd =( bläää.

Nej nu ska jag fixa mig, vi hörs senare!

Mina nya shorts

Älskar mina nya shorts, köpte dom när vi var i dalarna på h&m:


merde.se

Fick min tröja från merde.se idag, fin var den och stor=härligt:


Bad

Igår var jag och sola/bada med en kompis och idag funderar jag och M på att gå och bada och se om vi kan få lite färg, hehe. Det är poolbad så det är skönt i vattnet, hmm. Fårse om vi kommer iväg man blir lite osäker när det är molnigt.

Känns som att man har sommarlov när man är ledig från jobbet, skönt men lite tråkigt. Älskar att jobba mycket men men..

Puss

80kr

Igår gjorde jag några fynd iaf enligt mig =). För 80kr fick jag:

En väska/clutch 15kr




4skärp 10krstyck



Ett armband 25kr

Nåja

Tror jag är nöjd så här iaf för ikväll. Hoppas ni gillar det =) fårse om jag gör några ändringar imorgon.

Godnatt!

Renovering

Håller på att ändra lite färger på bloggen och även bilder hoppas ni står ut med att jag provar lite olika saker tills jag är nöjd ett tag =). Tröttnar så fort på bloggdesignen. Fårse vad jag kan hitta på nu ikväll annars fortsätter jag imorgon tills jag e nöjd. Imorgon ska vi nog åka till en secondhand butik, spännande. Älskar att fynda, visar er om jag hittar något skoj.

Tjingeling!

Beställt


Älskar att shoppa på internet, man kan verkligen fynda till bra priser, hoppas jag får de här ovan nästa vecka, hihi.

Njuter


Finns ju inte tid att sitta vid datorn, men jag älskar att blogga så jag försöker slänga in ett inlägg då och då i värmen men man har svårt att slita sig från den vackra vädret och jag vill inte ta ut min bärbara dator så den kanske får solsting, hihi.

Ha en underbar dag i värmen.
Puss

Grattis Ella på din dag

Hade inte tid att lägga upp detta igår men Ella fyllde alltså 1år igår.






Doppa tassarna








If you feel like it

 
Ego var det, tihi!

Ella med vänner

      

Några bilder med Ella och hennes polare.
Kommer några när hon badar lite senare och sedan kanske några ego-bilder på mig själv, haha.


Tbx från semestern hehe

Hade en liten blogg semester över helgen men nu är vi tbx vi kom hem i måndags med det tog lite tid att komma tbx till rutiner och få ordning på all pakning m.m. =) vi har alltså varit i dalarna torsdag-måndag, trevlig värre. Underbart väder har vi haft också. Jag har inte tränat på säkert 3veckor vilket känns piss men nu stänger dom över sommaren =( juni-juli tror jag men jag får väll gå ut och gå långa promenader med Ella och sedan när det blir varmare i vattnet får jag se till att simma en massor, hehe. Får ta upp träningen igen när terminen startar efter sommar uppehållet.

Så det var väll en lite uppdate vad som har hänt. Ska lägga upp en massa bilder i ett nytt inlägg snart.

Puss på er/ blingbling Ella ;)


Love it

Åhh så underbart vi haft det i dalarna. Vi åker hem imorgon, lite tråkigt men borta bra men hemma bäst =). Ska visa några bilder i veckan och kanske några video-klipp. Berättar mer om våran helg till veckan ska fortsätta njuta nu.

Vi hörs!

RSS 2.0