Boring

Har inte haft tid att blogga idag men jag har ändå inget roligt att skriva eller visa upp.
 
Idag har det inte hänt så mkt jag har städat, duschat, lagat taco-middag, glot på film m.m. Ska slå mig ner i soffan snart med M och glo på tv och käka godis eller något. Imorgon blir det övningskörning igen, känns som jag inte gör annat men jag vill ju klara körkortet sååå mycket. Ska försöka plugga matte i helgen oxå, har prov nästa veckan *BLÄÄÄÄ*.

Nej men jag återkommer under helgen när jag har något att komma med, hehe.

Trevlig helg på er, puss.

Ella video-klipp

Hatar att höra min egna röst och Ella tycker jag e så konstig som ska hålla på och filma henne, hon lyssnar annars väldigt bra men när jag filmar så har hon igentligen ingen lust att komma, hehe. Fattar inte varför?! =)



Onödigt

Trött. Uttråkad. Vilse. Narvös. Irriterad. Ful.
Så känner jag mig för stunden.

image94


 
Bilden är ändrad med effekten "vattenfärg" men jag tycker man inte ser så stor skillnad, bara på ögonen. De ser mer utkladdade ut.

SOL

Solen skiner men det är svin kallt ute men jag är glad om snön försvinner iaf och sedan kan det bli varmt oxå, hehe. Ska käka tidig lunch idag bestånde av en fullkornspaj med massa grönsaker i, mumms =). Ska åka in till stan snart och övningsköra och sedan gå på stan med Ella, bra med miljöträning för henne sedan ska jag hem och plugga.

Vi hörs senare!

Body Pump

Oj såå hårt jag körde idag på body pumpen, är helt slut efter träningen. Har tryckt i mig en GI-macka med keso och tomat, en stor skål med vaniljyoghurt (låglaktos) i den hade jag pumpakärnor, banan och torkade aprikoser + lite kanel och sedan ett stort glas med apelsin juice, mycket gott var det =) efter träningen åt jag ett litet packet med russin och drack vatten.

Ska snart lägga mig för jag e såå trött och imorrn ska jag övningsköra lite i stan sedan ska jag plugga matteb resten av dagen. Inte så jätte rolig dag men det får gå endå =).

God natt!

Dagens outfit

Så här tråkigt klädd är jag idag men det är bara för att det är sååå himla kallt och jag orkar inte bry mig då =):

image92

image93

Nya saker från h&m

Köpte två söta saker från hm igår, de är mkt finare i verklighet än på bilderna men men =).

image88


image89

image91

image90

Båda två kostade 98kr styck. Söta va? Tänkte ha dom ihop och var för sig i vår/sommar.

Lönen kom

Min lön kom som den skulle före 11 någon gång. Har varit i stan halva dagen och stor handlat. Hittade två fina saker på hm som jag visar imorrn efter att jag övningskört hela dagen, ska bli kul men jobbigt. Imorgon är det 1vecka kvar tills jag ska köra upp, SHIT...

Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på TV, är såå trött efter en lååång dag. Ska träna imorgon kväll, woho.

Puss

Vart är min LÖN??????

Jag hatar detta förra månaden fick jag säga till för att jag ej fått min lön, visseligen fick jag in den samma dag som jag sa till men ändå man ska inte behöva göra det. Idag är det väll löning? den är ju iaf den 25, hmm men inga pengar på mitt konto än men jag väntar till 11 annars får jag höra av mig till dom igen, blir tokig då.

Jag har hittat en jätte söt kjol som jag vill beställa så de vore bra och veta hur mkt pengar jag har ifall jag ska beställa den =). Visar bild sen om jag beställt den.

Ska iväg till mamma snart och käka lunch med henne senare, tror det blir fisk idag, mumms.

Vid 4-tiden ska jag möta M i stan för vi ska storhandla, woho eller nått.

image87

Vit rosa rutor med gul kant!

Fick två söta påsk ägg och jag tänkte visa upp dom, hehe. Båda två var i min stil/smak.

Den ena var rosa/vit och den andra med kaniner på.

Några bilder på godisäggen:

image83

image85

 

Visst är dom fina? har redan käkat upp båda två men det är ju sista dagen på påsken idag.

Är hemma nu slutade kl: 14 idag, skönt.

trött.jobba.sova.snö

Det är så mkt snö ute att jag blir galen men solen skiner och jag vill sätta på mig en kjol och vårkläder men det går icke. Ska iväg och jobba om en stund men skulle vilja lägga mig i sängen och somna om för jag var uppe för sent igår och fick då inte mina 10timmars sömn som jag behöver =).

Sitter och längtar efter att mitt hår ska växa ut igen, så här såg det ut förr:

image81

Hoppas ni får en trevlig måndag!

söta. underbara. Mandy Pump

FAN, jag har undvikt att gå in på forever21 länge nu men jag pallade inte trycket från alla bloggar och så var dom där, så söta, helt underbara. JAG VILL HA DOM NU:

image80

Snälla, söta någon som vill köpa dom åt mig??

Bilder på prinsessan Ella


Min prinsessa som liten!

   

  

Det var några stycken på sötnosen, jag har flera 100bilder på henne som liten och desto mer nu när hon är lite äldre, hehe. Hon blir 1år i juni.

Nytt

Har gjort lite fint här på bloggen som ni kanske ser =). Sitter och lyssnar på en såå bra låt, så bra att jag kanske ska slänga in den på min mp3, här e den iaf:



Min dag har varit  jätte bra iaf förutom att jag har ont i halsen, ska käka påskgodis nu och glo på en film med M tror jag. Vi hörs, puss.

Dåligt med uppdatering

Usch vad dålig jag e på att uppdatera just nu men jag har faktiskt en anledning =). Jag jobbar 9-17 sedan ska jag hem och käka + att det är påsk och då äter man ju nästan resten av kvällen. Massor med mat, efterrätter och påskgodis och inte nog med det PÅSKMUST, haha. Jag känner mig som en ballong men det blir hårdträning nästa vecka. Ska hoppa in i duschen snart så man är ren imorgon när man ska jobba, hehe.

Lovar att uppdatera mera efter måndag tills dess får ni nöja er med mina tråkiga inlägg.

image71

Puss


Jobba

Nu ska jag snart iväg och jobba, ska bli kul kommer hem efter 17 någon gång =). Ikväll blir det tacos och filmkväll som fredagar brukar se ut här hemma, hehe.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och käka frulle.

Hoppas ni får en trevlig fredag, puss/

image70


Så här ser jag ut idag

image68


Påsk

Åh va skönt det ska bli med påsk fast jag har lov nästa vecka från skola iaf, fårse om jag ska jobba något mer än fredag, lördag, söndag och måndag. Annars blir det en lugn vecka med plugg, övningskörning och så.

Nej nu ska jag käka frulle och sedan göra mig i ordning för vi ska till mamma och käka smörgåstårta och massa annat gott =).

Hoppas ni får en underbar torsdag.

Igår och idag

Igår var jag på body step vilket var väldigt kul men sååå jobbigt, har nog aldrig svettas så mkt som på det passet så det ska jag fortsätta med =). Idag är det body pump får se om jag orkar ta mig dit.

M körde mig igår till body stepen och när vi nästan var framme så hör vi på radion att det hade hänt en olycka på den vägen som vi kör på när vi kommer fram till olyckan så har en bil våltat och låg upp och ner i diket och det var brandbilar och ambulanser över båda körfälten så det var bara att köra en annan väg som vi aldrig åkt förr men vi kom fram iaf fast jag kom 5 min försent. Hoppas det gick bra för dom i bilen, det var ju isbanna igår på vägarna.

Idag har jag varit och handlat med mamma och så lagade vi lasange och den blev väldigt god =). Imorrn ska vi dit igen fast M ska med han var i skolan idag. Så imorrn blir det smörgåstårta *mumms* och massa påskgodis och till efterrätt ska vi iaf vara lite nyttiga och äta fruktsallad, hehe.

Nej nu ska jag göra någon nytta. Vi hörs!

hmm

Ska snart iväg och träna body step, ska bli kul för det ska vara ett helt nytt pass från det jag gått på innan, härligt.

Måste städa upp och plocka in i diskmaskinen nu så M inte blir sur *hehe*.

Vi hörs nog imorrn mina sötnosar!

J'vla snö

Jag är såå trött på det här vädret, usch. Gick upp för en stund sedan och snart ska jag ta och plugga lite eller försöka iaf.

Satt och kolla på topshops hemsida eftersom dom shippar (eller vad det heter) till Sverige nu, äntligen men jag ska nog till sthlm snart så jag ska nog vänta tills jag varit där och sedan kanske man kan beställa om jag nu inte hittar det jag är ute efter. Ska även försöka spara lite pengar så jag kan åka och hälsa på en barndomsvän men jag hoppas det räcker till båda *haha*.

Tjingeling

Träning

Ska iväg och träna nu =), dagens höjdpunkt. Imorrn ska jag ägna mig åt att plugga, kul va? nää inte direkt. På onsdag ska jag till mamma och handla + luncha och på torsdag ska jag , M och Ella till mamma på påskmiddag och sen jobbar jag fredag till måndag från 9-17, lycklig.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

haha

Jag skulle upp 7 men när jag kollade ut genom fönstret drog jag täcket över huvudet och somna om för det snöade ute och jag hade ingen lust att dra på mig varma vinterkläder så jag gick upp vid 11-tiden, haha.

Ska plugga matte hemma istället och städa lite.

Återkommer nog under dagen!

Godnatt

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sängen. Jag ska upp tidigt i morgon, klockan 7 för att ha matteb, suck. Ska även träna i morgon, vattengympa och det är alltid kul.

image62


Dagen i bild

Igår jobbade jag kväll vilket var kul, slutade bra tid och så. Idag har jag varit och övningskört och det gick väll bra.

Snart ska vi ta och göra hamburgare *mumms* =).

Här är några bilder från idag på mig och Ella:

image59

image60

image61


Godmorgon

Fy så trött jag är men glad för jag ska jobba ikväll =) tycker alltid det är kul att jobba där faktiskt och det blir ju bra med pengar lördag kväll och allt *hehe*.

Just nu snöar det ute vilket jag inte gillar men vad ska man göra lixom?!

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning och sedan stryka mina serveringskläder m.m.

Hoppas ni får en trevlig lördag så hörs vi imorrn.


Jobbelijobb

Imorrn ska jag jobba kväll börjar 16.30 och slutar runt 23 tror jag. Så ikväll blir det tacos framför nån bra film och sedan chips och cola + kladdkaka *haha* fan va nyttig jag är. Skulle ha tränat idag men jag fick inte för M eftersom jag ska jobba imorrn så vill han tillbringa hela dagen med mig, sötnos.

Usch vad narvös jag börjar bli för uppkörningen, inte långt kvar nu.. Vill så gärna klara det ju..

Nej nu ska jag ut med loppan "Ella".

Hoppas ni får en trevlig fredag så kanske vi hörs imorrn, innan jag drar till jobbet annars återkommer jag på söndag *haha* mig blir ni inte av med.

Min fake skinjacka

Slängde på mig detta idag, orkar inte gå runt i vinterjacka längre:

image58

Kläning, LaRedoute. Fake skinjacka, H&M. Gråa tygskor, dinsko (ej med på bilderna). Halsduk, kommer inte ihåg just nu =). Svart väska, Monki (ej med på bilderna)

I väg

Snart ska jag och Ella ta bussen till mamma för Ella ska vara där när jag har matteb. Blir nog inte så mkt bloggande idag, kanske ikväll annars mer imorrn när jag e ledig. 

Har faktiskt ingen träningsvärk idag, vilket är skönt. Viktigt att strecha efter träning =).

Ha en trevlig dag!


Hemma

Shit va trött jag efter body pump passet, mina muskler brinner *hehe*. Har lagt på lite mer vikt men de var samma som förra veckan men det kändes mer idag fast det kanske berodde på att hon ändrat övningarna. Skönt var det iaf, fårse om jag hinner med ett pump pass på fredag, hoppas det iaf. Sen blir det nog ett aerobics pass antingen på lördagen eller söndagen =).

Sitter och glor på topmodel just nu sen blir det sängen för jag behöver vila upp kroppen för imorrn ska jag ha en lektion, matte b ; ) jobbigt värre ju.

Gladare

Hellu!!
Är lite gladare än inlägget innan. Har hittat en utbildning som jag ska söka i oktober och den börjar i januari fårse om man kommer in, vore as kul i så fall. Ska iväg och träna body pump ikväll och jag kan bara säga att det ska bli såå underbart.

Har slängt in en sån där hel kyckling, haha. Jag vågade knappt ta i den men tog på mig ett par engångs handskar och slängde över den i formen och in i ugnen med marinad får hoppas det blir bra nu, den ska vara inne 60-70 min så den borde vara klar när M kommer hem.

Det bara regnar ute och de gör mig inte mindre deppig men får tänka på roliga saker så blir man på bättre humör.

Some pics by me:

image53

image54

image55

image56

image57

ehh

Vet inte riktigt varför jag skriver ett inlägg just nu för jag har verkligen inget roligt att skriva eller säg.
Men jag kände bara att jag ville säga till mig själv : GÖR NÅGOT NYTT. Jag är trött på mig själv och mitt liv är inte det roligaste just nu. Jag jobbar, pluggar, tränar, umgås med M. Visst jag trivs med mitt liv på ett sätt men jag har tröttnat och vill att det händer något nytt eller få en förändring. Usch vilket onödigt inlägg men detta var mest till mig själv att titta tbx på och hoppas att jag då har gjort något kul =).

Nej nu ska jag städa, plugga och gå en promenad. Kul va? Nää inte direkt.

Vill ha lite glamour i mitt liv och jag saknar gymnasie tiden, det är sant...

Slut körd

Jag har övningskört halva dagen och är helt slut i huvudet. Men jag blev såå glad när jag kom hem för på herrgården där jag jobbar som servitris så ska vi öppna ett herrgårdscafé och det ska bli så kul för jag ska jobba där 4dagar under påsk *woho* har alltid velat jobba på ett café. Hoppas jag får fortsätta vara där men även i servering, skönt med lite omväxling =).

Ska glo på sagan om ringen nu och mummsa på munkar *haha*. Har ju tränat i går och ska träna imorrn så de kan jag gott unna mig. ; )


Hård träning

Hemma efter ett träningspass i bassängen, älskar vattengympan såå kul =). Imorgon ska jag kanske på bodystep om jag hinner och så är det bodypump på onsdag som vanligt, woho. Älskar träning!

Sitter och kollar på design simon och tomas nu och flipprar mellan till mannen som talar med hundar =).

Vi ses imorrn, trevlig kväll.

Let's make lots of money

Min dag blir lite roligare av denna låt:

Regn

Usch vilket tråkigt väder det är i dag. Jag har nyss kommit hem och är sååå trött men blir nog piggare av lite träning senare ikväll sen så ska vi käka kyckling vilket jag har längtat efter *haha* ska bli smarrigt min lunch var inte speciellt god.

Hoppas ni har och får en trevlig dag.

Yeah

image51

Har nyss kollat på En annan del av köping blir alltid så glad av det, vet inte varför dom är bara såå sköna =). Ska glo på Wallander nu, hoppas den är bra.

Vi ses imorrn hoppas jag..

YES

Nu har jag skickat iväg frågorna och hoppas hon är nöjd och att jag får mitt G så jag slipper tänka på detta nå mer, hoppas hoppas.

Nej nu ska jag fira, men hur vet jag inte än. Kanske ska spara det tills jag fått svar ifrån henne *haha*.

Imorgon är det en ny vecka men nya utmaningar och jag ska till skolan och ha matteb och sedan på kvällen är det träning *woho* fårse vad som sker under dagen, hoppas på något riktigt kul =). Suprise me, please!

FAN

Hoppas ni inte läser detta för det är otroligt BORING.

Jag hatar naturkunskap b, varför skulle jag få för mig att läsa den kursen????????? Jag läste den förra terminen men för att få G i den var jag tvungen att komplitera och omprov har jag redan gjort men vet inte hur det gick och just nu sitter jag med dom där jädrans frågorna som hon vill att jag ska göra för att få G. Jag hade missat 5 frågor på en uppgift och jag har endast svara på 2. En till vet jag att jag kan göra klart i dag med de två sista är bara helt omöjligt för jag fattar NADA. Lyssna här:

Vilka är det stora stegen som skett inom reproduktion, både fysiologisk synvinkel och beteendemässigt???

OCH

Organismer som lever på öar i världshaven löper stor risk att dö ut. Hela 75% av allt utdöende har skett på öar. Diskutera tänkbara orsaker till detta.

Dessa 2 kommer jag nog ej kunna svara på hoppas jag får G ändå eller mer hjälp..

Nej varför sitter jag här när jag ska svara på frågan om apor och Lucy och dears släktträd?!

USCH VA TRÅKIGT


Love

image50

Så här ser jag ut idag, känner mig lite grå...


Min lunch

image48

image47

Ni kanske redan har fattat att min söndag är väldigt tråkig så jag sitter och tar kort på allt möjligt, haha. Här är min lunch iaf.

Fullkornspitabröd med tomater, gurka och avokado. Lite salt och peppar + olivolja.

Sen ett stort glas isvatten med en citronskiva och för att piffa upp söndagen ett grönt sugrör =) haha.

Hoppas ni har en roligare söndag än mig.

Puss


Can't help it

image45

Promenad igår

Igår när jag och Ella skulle ut och gå så börjar det regna så jag tänkte att vi går bara en kortis men sen när jag nästan är på väg att gå in så slutar det att regna =) så vi gick upp på berget och gick en stund. Skönt när man får sin vilja igenom ; ).

image43


image44

Hoppas ni får en trevlig söndag. Tyvär så regnar det här och då håller jag mig inne så gått det går, Ella gillar inte heller regn så det går fort när vi går ut =).


Bild på Ella

image42

Haha hon är för rolig min bebis..

Nyckelkatt

image40


image41

Har inget bra att skriva idag så jag visar bilder på min nya nyckelhängare, söt va?


Inget speciellt

Har kommit hem nu. Var till stan och övningskörde och shoppa lite saker eller ja en hundkräm från Kerstin Florian och lite annat smått. Ska sätta igång och städa här hemma för det ser ut som jag vet inte vad.

Ikväll blir det film mys med tacos och andra läckerheter.

Detta inlägg var väll gannska onödigt men bjuder på några Ella pics som jag tog nyss:

image38

image39

Hon brukar sitta eller ligga i mitt knä när jag sitter vid datorn, vilket hon gör på bilderna =).

Hoppas ni får en trevlig fredag.

Idag har jag det här på mig..

Ska iväg nu och det här har jag på mig:

image34

image35



Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha iaf ; )

Puss ♥

Ny blus

Köpte en ny blus för ett par dagar sedan på h&m, kommer nog användas flitigt i sommar skulle jag tro till en söt lite kjol eller ett par tajta jeans.

Vad tycks:

image30

 

Jag tycker den är jätte söt iaf.

Som en jordgubbe

Jag älskar jordgubbar, vem gör inte det?? Just nu har jag ett riktigt sug efter dom.


Alkoholfria jordgubbs drinkar:
image27

Jordgubbar:
image28
Bilder är tagna av mig i sommras.


Snälla sommar och sol kom hit NU.

Åhh den vill jag ha

Jag vill ha Ebbas kjol:

image26

Sååå söt

Torsdag

Ska till bussen strax för jag ska matteb, bläää. Sen ska jag hem och plugga lite och sen får jag se vad kvällen har att bjuda på =).

Några ego bilder:

 
hmm

 
Min mun ser konstig ut men jag gillade ögonen, haha


Ja, samma som ova, ögonen vart okej =).

Man får väll vare lite ego ibland, haha.

Puss på er

Träna

Jag håller fortfarande på med designen här på bloggen men snart är jag klar får göra resten sen för nu ska jag iväg och träna body pump. Ikväll är det topmodel, woho.

Puss

Sol

Idag är det sol, underbart. Ska ta en lång promenad med Ella senare och så blir det lite plugg och ikväll ska jag på body pump.

Bjuder på några bilder från tidigare promenader:

image17


image18

image19

Hoppas ni får en trevlig dag.


Min Prinsessa

image16

Den här sötnosen kommer ni se mkt av i min blogg för hon är min bebis och heter Ella.

TVkväll

image14

Ikväll ska jag sitta framför TVn med lite choklad och kolla på Gossip Girl och Gynning =).
Först ska jag ta i tur med några saker. Imorgon blir det träning, Body Pump.

Hoppas ni får en trevlig kväll.


Väskan har kommit

Åhh va söt min nya väska är. Älskar vintage fynd eller secondhand eller vad man vill kalla det men underbar är den. Längtar till varmare dagar så jag kan skutta runt med den till en söt kläning eller en kjol med en söt liten topp till. Snälla vår och sommar kom nu, hatar snö och kyla.

Bilder på den:
image11

image12

image13


Ska ta bilder när jag har den hängandes på mig men just nu har jag pyjamas och de är inte så smickrande.

Muffins

Hallonmuffins ca 12 st:

image9

ugn: 200grader

100gram smör
1 1/5 dl socker
4ägg
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl filmjölk eller mjölk

Fyllning: hallon eller andra bär som t.ex. blåbär. Om du använder frysta bär se till att de är tinade och låt de rinna av på lite papper.

Gör så här:
Rör matfett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget under kraftig omrörning. Blande de torra ingridienserna och tillsett de sedan i smeten och sist vätskan. Klicka i smeten i formar och tryck i bären. Grädda ca 15min.

image5
Vispa

image6
Grädda

image8
Mummsa

image7
Jag gjorde även choklad muffins fast med ett annat recept, mumms.

Min nya blogg

Nu har jag bytt bloggadress =) ville ha något enkelt och kort så det fick bli naht =) liten förkortning av mitt namn, Nathalie fast jag flyttat en bokstav så de står inte i ordning, ja ni fattar.

Hoppas ni fortsätter att läsa min nya blogg. Så välkomna gamla som nya bloggläsare.

Håller på att fixa designen och det tar sin tid eftersom jag aldrig blir nöjd, haha.

RSS 2.0