Veckan

Ja idag är det grått ute, tråkigt :( men jag ska snart iväg och jobba kväll sen jobbar jag frukost imorgon sen är jag ledig på torsdag och då ska vi ha mammas hund Trixie här till på fredag och jag jobbar fredag,lördag och på söndag har jag semester 1vecka :) så härligt men det roligaste är att Ella ska få en lilla syster på söndag, tror att hon kommer få heta Fendi som hon heter i stamtavlan och det är samma uppfödare som till Ella, Prinsens kennel. Längtar ihjäl mig, hihi. Har rotat bland alla Ellas saker och hittade hennes valp halsband och koppel som inte är speciellt använda så hon får ärva dom och sen köpte vi en ny matskål för nån dag sedan och valpfoder sen har vi även köpt ett nytt tält till dom båda som dom får plats i. Kan det inte bli söndag NU hehe.


Ha en trevlig vecka så hörs vi en annan dag!

PÅSKÄGG ÄGGPÅSK

Åhh ja rullar fram av allt godis och mat.. Hhaha Ella ligger brevid och försöker sno ur mitt påskägg, godistjuv :)

Nu blir det TV och...... GODIS haha.

Onsdag

Nästa vecka är det sista dagen på min utbildning innan det är uppehåll över sommaren och börjar i augusti igen, lite tråkigt men lite skönt att få ha sommarlov  + lite semester ;) haha. Men blir nog mkt jobba ändå.

Nu när våren börjar komma sakta men säkert så får man ny energi och man vaknar till liv och inser hur bra allt är och hur bra allt kan bli :) jag tycker det är viktigt att ha stora mål och drömmar så att man blir mäkta stolt när man når dom.

godnatt

love is my drug my heroin..
one way or anotherVåren är här så underbart och livet är underbart UNDERBART.

kisses

RSS 2.0