LiggfåtöljDenna fast en lila ska vi beställa imorrn, ååå så fin den är :). Ville ha svart men den var slut :( och då får man vänta till nästa år och det har jag ingen lust med.

Jakt..

åhh vad trött jag är. Vi har varit på möbel jakt idag men kom inte hem med så mycket men alltid något. Kommer visa upp bilder på vårat nya hem sen, så ni får vänta tills dess med att se allt nytt jag har köpt hittils :) har hittat en jätte fin schässlong tror jag det är fast den har inga armstöd, sjukt snygg. Tror nog det blir ett köp, fårse.

Sen for vi iväg till enköping i förrgår och köpte ett matsalsbord som ska stå i vardagsrummet eftersom vi har massa plats över, grymt.

Ska bli så skönt när flytten är över och vi får iordning men det känns lite jobbigt att flytta runt jul eller ja det blir innan men ändå tror vi flyttar den 12dec hoppashoppas.

Nä nu ska jag röja det som går i detta stök.

Trevlig kväll.

Fram och tillbaks

Nu händer det mkt i våra små liv. Det som tar upp mest tid och energi är flytten, allt ska klaffa och funka bra annars blir det potatismos :/.

Fixade ny head och bakgrund, väldigt tråkig sådan men så är även årstiden får ha denna så länge tills jag inte står ut att se den längre :).
Det är tur att man har dessa små troll i sitt liv, vad skulle jag annars göra. Mina små gullepluttar

Fendi blir jag lite tokig på för hon har fått för sig att gå på 2tassar ute så det ser ut som att man går med en känggru :/ hihi.

Nu blir det sängen, godnatt.

Hoppa från ett berg


tiden ska gå sjukt fort men ändå stanna den, både och?
inne men å andra sidan vara utomhus i flera timmar och bara gå gå.
Sova?! Vaken?! ONÖDIGT VS NYTTIGT. respekt.. MAKT. osäkerhet. och hur slutar detta då.

Snurrigt värre..

TANKAR

RSS 2.0