Iväg

Snart ska vi åka iväg och fixa några saker men först ska vi få i oss lite lunch :). Återkommer senare om jag har gjort några fynd under dagen eller tagit några roliga kort.

Kram


Hemma igen

Helloo!! Jag och mamma har haft en trevlig dag.. Har käka indiskt till middag, så himla gott :) ska ta det lungt nu och bara glo på tv och mysa med Ella och M. Imorgon är jag ledig och även M så vi ska väll hitta på något tillsammans.


Ella och jag för en stund sedan :)

Trevlig kväll..

Godmorgon

Jag är uppe eller jag gick upp vid 9.00. Ska åka iväg med mamma till uppsala snart och handla lite är ju ledig idag :). Men just nu skulle jag häldre ligga kvar i sängen med Ella och mysa men men..



Ha en trevlig onsdag!

Ledig idag NEJ

Jag skulle vart ledig idag men en tjej på jobbet har gjort illa handen så jag fick hoppa in idag **suck**..

Men imorgon är jag ledig och på torsdag, YES.

Hörs imorgon, kanske :)

Jag och Ella leker med kameran..












Hoppas ni gillar den

såå nu är jag klar med bloggen för denna gång, tror jag :). Hoppas ni gillar det och att det ser bra ut på era skärmar.

Ska försöka börjar städa lite, kanske.... Sen måste jag plugga också och vid 15-tiden bär det av till jobbet..

Älskar denna video med Ella, finns ingen som gör mig så glad som Ella och M såklart.


Orkar inte mer...

jag fortsätter att fixa om bloggen imorgon. Orkar inte mer just nu, måste hoppa i säng men tror bloggen kommer bli fin när jag är klar med den :)

Godnatt!

Ut med det gamla in med det nya....

Så känner jag just nu :) ska göra en ny header till bloggen och kanske ändra färgerna om jag orkar annars fixar jag det i veckan iaf.

Jag har även funderat på förändringar i min vardag, börjar ledsna på att jobba som servitris... Visst jag trivs på mitt jobb och jag har det bra men jag är uttråkad.. Känns som jag behöver göra något nytt, förändring i min vardag.. Jag har haft funderingar länge på att starta eget men jag känner att det är inte det rätt just nu så jag vill plugga och jag tror jag har hittat rätt för att senare i livet ha kunskap att starta eget eller utveckla min idé :). Nu till det tråkiga, jag måste jobba ett år till för utbildningen startar nästa gång februari 2010 men då hinner jag spara pengar så jag har lite extra under det året jag plugga för csn-pengarna är ju inte mycket att hurra för, men ett år kan man stå ut med lite mindre pengar på kontot (läs typ mindre än hälften) ;). Fårse hur det blir med allt men känns kul att han något att se framimot och ska försöka stå ut 1år till som servitris.

Ska även höststäda i veckan här hemma, rensa och se vad som behövs inhandlas. Försöka få ordning i alla skåp och slänga all skit som jag kan hitta.

Ska plugga hårt i veckan så jag klarar sista matteb provet så jag slipper se min matteb bok nå mer :).

Nu blev det bara ett text-inlägg. Hoppas ni inte blev uttråkade men kan även berätta att Ella mår bra och luktar vanilj för hon duscha igår och hon ligger just nu i soffan på sin kudde och sover sött.

Hoppas ni får en trevlig vecka, själv ska jag jobba måndag sen är jag ledig tis-tor och jobbar sen fre-sön.

FREDAG

WOHO det är fredag sista arbetskvällen innan man är ledig 2dagar :).

Har på mig min underbara kjol dagen till ära ;)



Trevlig helg på er!

Blabla



Idag är jag ledig, woho. Vet inte hur det blir med dagens planer om det blir av eller om vi tar det till helgen ist, vi fårse. Jag är iaf ledig lör, sön :). Tyckte bilden ovan var lite fin på något vis.
Nu ska jag göra mig klar för att möta dagen. Puss och hoppas ni får en trevlig onsdag.

Jag och Ella igår






Mys söndag


Pussgurkan


Ella spanar på några joggare :)


Samma som ovan


Sötisen

Vi har inte gjort mycket idag, bara myst och promenerat i skogen. Ska glo på Gossip Girl nu och sedan får M laga nån god middag :).

Trevlig söndagkväll. 

Höstbilder




















Godmorgon

Är uppe tidigt idag :) gick upp efter nio-tiden. Har jobbat sedan i lördags och ska jobba idag och imorgon kväll sedan är jag ledig på torsdag men de är personalmöte då, BLÄÄÄ på min ledigadag menmen.. Sen jobbar jag fre-lör och ledig söndag :).

Idag ska jag plugga lite och gå ut i skogen med Ella på en långpromis så bilder kommer nog upp senare eller en annan dag.

Ella kommer nog ha en ny hemsida inom en inte allt för lång framtid :) M håller på med en och även jag tänkt pyssla ihop en så får vi se vilken vi publicerar eller vem som blir klart först ;).



Ha en trevlig tisdag alla!

Så kan de vara..

Hmmm funderar på att städa lite innan jag åker och jobbar :) men jag vet inte, låter tråkigt.. Borde plugga matteb men det är också tråkigt.. jaja fårse vilket det blir, kanske ska gå ut och gå med Ella istället, hehe.

Ha en trevlig tisdag!

Igår

Jag var ledig igår så jag tillbringa hela dagen med Ella, mamma och hennes hund Trixie.  Vi åkte ut till vallen och gick tills vi blev hungriga :) åkte hem till mamma och käkade god lunch och var där hela dagen innan vi åkte hem gick vi en till promenad fast i mammas område. Här kommer några bilder:


Trixie


Så fina








En katt, två hundar och en kanin :) ja det funkar.

Min dag

Ska göra mig i ordning snart och gå en lång promis med Ella eller först måste vi vänta på att hennes blodpuddings godis ska torka klart i ugnen men sen ska vi ut och gågågå :).
Efter det ska jag få i mig lunch och troligen har M kommit hem från skolan då sedan ska jag plugga lite matteb *BLÄÄÄ*. Vid 13.30 ska jag till skolan och lyssna på en genomgång och direkt efter skolan åker jag till jobbet där jag börjar 16.00  och slutar jobba i natt någon gång runt 00-02.. Rolig dag va?? eller inte.. men imorgon är jag LEDIG hihi..


'
:D
 

Bilder från lilla semester helgen

Orkar inte skriva så mycket så jag lägger upp några bilder istället :) med lite text under dom istället.


Ella med sina kompisar Svea och Lollo..


Ella och Svea..


Ego jag :D


Ella hade fått häng :D
hehe höll på att skratta ihjäl mig när hon kom och gick så här med sitt tikskydd.


Gänget myser i soffan


Så söta


Ella tar en tugga av Lollo


Lollo käkar upp Ellas huvud :)

Några höst-bilder på Ella:









EGO (hade tråkigt i bilen, hehe):






Det var våran helg, tyvär så glömde jag kameran hemma när vi var på marknad m.m. :( men jag tog några kort iaf.

Nu blir det sängen eller först ska jag röja i köket sen ska jag sova :)

Godnatt!

Bild regn från idag


Packar inför helgen :)


Min nya väska, sååå fin


Mys


Promenad


Världens finaste Ella

Nej nu ska jag iväg och jobba snart, tjingeling!

Snart e det helg igen

woho säger jag bara 3dagars ledighet när hände det sist??? aldrig tror jag ;) 

Ska slänga i mig lite hembakad pizza och kolla på ett Hills avsnitt sedan packa och runt 15-tiden ska jag bege mig mot jobbet, sista dagen innan min lediga helg :). Skulle kunna skriva 100 gånger att jag ska vara ledig men ni skulle nog tröttna då.. Räcker med 10ggr, hehe.

Ska försöka ha kameran framme under min helg i dalarna, det har jag inte sagt va?? JAG SKA TILL DALARNA i helgen :) haha.

Puss små hjärtan!

RSS 2.0